Medlemmer

Login for medlemmer

Glemt passord

Glemt passord

Tilbake til login
Ser du etter et heftig forhold, eller bare en quickie? Vi matcher deg!

KUN I DAG GRATIS ADGANG FOR MENN

Vær rask! svar på noen korte spørsmål, slik at vi kan koble deg til din beste match
Du får øyeblikkelig GRATIS tilgang til siden! Obs! Dette tilbudet gjelder kun i minutter!

1 2 3 4

Suksess! Profilen din er opprettet!

Klikk på bekreftelsen i e-posten sendt til:

Sjekk om e-posten kom

Bruker du Gmail? sjekk SPAM folderen. Bruker du Outlook? Sjekk JUNK folderen.

2684 Personer Viser - 5 av 68 reaksjoner

Linda
Jeg kan ikke velge hjeeelp! Det er ren luksus, siden fungerer veldig bra, er godt organisert, og jeg la merke til at mange mennesker er enige med meg siden så mange ønsker å kontakte meg. Bare en liten forespørsel, om det er noen menn som ønsker en trekant, så tenk på meg (hint hint!) Xxxx
· 16 ·
Robert S
Bare husk gutter, hvis du ser etter et langvarig forhold, så kan du bli skuffet. De kan bli funnet her, men de fleste damene her har lyst å være utro, ha one night stands eller sex-dates. Ikke at jeg har noe i mot det :) men bare så du vet det. Jeg viste ikke det var så mange kåte damer i nærheten av der jeg bor, jeg tror ikke jeg må lete så lenge før jeg får meg en date.
· 28 ·
Helena Nilsen
Sååå spennende ... I kveld hadde jeg min første blind date. Jeg var ganske nervøs, men heldigvis var han veldig søt. Vi hadde allerede snakket mye, men det er alltid vanskelig å forutsi hvordan ting går når man møtes. Men jeg er glad det ikke var skuffende, snarere tvert imot!
· 5 ·
Tomas Eriksen
Hei Andreas Jeg kan forstå den reaksjonen. Jeg trodde det samme først, men den som intet våger intet vinner eh? Jeg sitter her med en full @ #! Dagbok, det er hvor mange svar jeg får her - jeg kan planlegge langt fremover inn i fremtiden HAHAHA, det er så mye å velge mellom. Så skal du sitte der, tvinne tomler, eller skal du bli med i Slemflirt.com?
· 12 ·
Ronny
Hmm jeg kan ikke se skogen for bare trær, eller rettere... på grunn av alle disse jenter (sorry damer!) jeg kan ikke helt se, hvem som er alvorlig og hvem som virkelig leter etter en partner. Jeg har hatt rimelig dårlige erfaringer fra andre steder, er det noen som har en positiv opplevelse med Slemflirt.com ?
· 3 ·